fredag 28. januar 2011

The Hurt Locker


The Hurt Locker er en film fra 2008 med kjente skuespillere som Jeremy Renner (S.W.A.T, Mordet på Jesse James av den feige Robert Ford og 28 weeks later) og Anthony Mackie (Eagle Eye, Million Dollar Baby og 8 Mile).

Med krigen i Iraq som midtpunkt og kamera følger etter ett bombeteam gjennom Iraqs farlige veier, blir en intens og farlig historie lagt til grunne. Hvor stressende er det å være i Iraq når alle fra landet ser på deg og bombene er sirklert rundt deg eller ligge i bagasjen på en bil? klarer du å holde deg rolig når du vet at bomben kan gå av vært sekund?
Der spiller Jeremy Renner en rolig og avslappet rolle som Sergeant First Class William James som har sabotert oppimot 800 bomber. Jeremy Renner spiller en ganske kul rolle og er like "bad ass" som han er i S.W.A.T.

Filmen har kule effekter og en sinnsykt spennende historie fra Iraq, det eneste som senker følelsen av en strålende film er en veldig irriterende kameraristing, men dette styrker følelsen av at man er i en stresset situasjon i Irag.

Jeg fikk en god følelse av å se denne filmen og derfor anbefaler jeg den videre til alle som er glad i litt action.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar